|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Antr. 19,2007 8:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Tautvilė rašo: | Bet jei būsiu šiandien labai gera, gal draugas savo mašiną duotų. Bet žinant, kad jis savo mašiną myli ir saugo labiau už nežinau ką, o aš esu merga ir tikrai nemoku jos vairuoti tai man matyt labai gerai šiandien reiktų būti  |
Tai pasiūlyk ir jam važiuoti su savo mašina, jei jis gali, nes vietų vienoje mašinytėje bus mažokai
Aš automobilio neturiu, Sigita rytoj tikriausiai negalės važiuoti (ir nuvežti).
Paulius sakė, kad nori į filmą Laukiniai šernai (yra 17 val seansas), bet yra dar ir kitų filmų, kuriuos norėtų pamatyti Šrekas trečiasis (rodo visada), Paaugliai vėžliukai nindzės (rodo dieną). Linutei svarbu, kad į kiną, nesvarbu į kokį
Trečiadenio repertuaras:
Coca cola plaza
Forum cinemas Akropolis |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Antr. 19,2007 10:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Su jo važiavimu gali būti sudėtinga, nes teisių tai jis neturi, todėl vairuotojas mūsų šeimoj esu aš (ty kai važiuoju su juo ir jis mane prižiūri, tai vairuoti jo mašiną aš galiu. Čia gilintis nereikia, vyriška logika, kurios aš nesuprantu, veikia ). Taip kad iš mūsų dviejų mašinų neišeina, nebent važiuoti du kartus.
O Pauliui negeriau būtų eiti į filmą, dubliuotą lietuviškai? Kad nebūtų taip, kad nespėja titrų skaityti? Nes kai kažkada prie manęs skaitė žurnalą, tai truputėlį lėtokai procesas tęsėsi
Pakvietimų negavau, nes tas žmogus juos gauna kartą per mėnesį ir dabar tik liepos pradžioj gaus.
O dėl važiavimo tai net nežinau kaip čia geriau padaryti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 06 Antr. 19,2007 11:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Matyt buvau šiandien pakankamai gera ir sakė tokiam dideliam tikslui patikės man savo mašiną. Jis neis kartu, nes dirba, o jei sugalvotų netyčia eiti, tai gal atvažiuos atskirai arba dar ką nors sugalvosim. O su vaikais ir dviem mamom tai, manau, turėtume tilpti į vieną mašiną. Ar ne?
Tai va, tada reikėtų tiksliai žinoti, į kokį filmą einame, kelintą valandą ir kur. Tada atitinkamai kažkada nuvažiuočiau jų pasiimti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jurgita
Prisijungė: 2007 01 22 Pranešimai: 10
|
Parašytas: 06 Tr. 20,2007 7:22 am Rašyti temą: |
|
|
As labai noreciau jusu mazai pramogelei padovanoti 100 Lt, nes kai sitiek zmoniu eina i kina, pigu tikrai nebus
Tik bijau vel buti apsaukta su tokia parama Bet manau kiekvieno asmeninis reikalas, kaip jis gali prisideti ir jeigu jums tiktu, mielai pervesciau kazkam i saskaitele arba suorganizuotume per Edita
O siaip vaziuokit i Akropoli, ten smagiau. O paskui dar prasukus per McDonalda galima su Happy Meelu nupirkti Sreko zaisliukus Ir Sreko kaukes dar duoda  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Tr. 20,2007 9:36 am Rašyti temą: |
|
|
Tautvilė rašo: | O su vaikais ir dviem mamom tai, manau, turėtume tilpti į vieną mašiną. Ar ne?
Tai va, tada reikėtų tiksliai žinoti, į kokį filmą einame, kelintą valandą ir kur. Tada atitinkamai kažkada nuvažiuočiau jų pasiimti. |
Labučiai,
Tautvile, nepamirsk, dar bus du vezimeliai. Todel siulau pagalba. Nuveztume viena vaika. Parasykite, kelinta valanda buti prie ligonines. Paimsime, nuvesime, savus darbelius padirbsime ir vel parvesime.
Nupirksiu vaikams ir mamoms bilietus.
Siulau (nebutina atsizvelgti) nuvesti vaikus i kina "Srekas treciasis". Dubliuotas lietuviskai. Smagu bus ziureti ir Pauliui nekils problemu del silpnu skaitymo igudziu. Kita karta paziuresite "Laukinius sernus".
Jurgita, net akys issprogo perskaicius sakini "Tik bijau vel buti apsaukta su tokia parama Bet manau kiekvieno asmeninis reikalas, kaip jis gali prisideti" - nieko nesupratau, kada, kur ir kas jus apsauke? _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 06 Tr. 20,2007 9:46 am Rašyti temą: |
|
|
Vežimėliai jei susilanksto tilptų į bagažinę manau, nes ji didelė Bet galim ir taip
Edita, reikia kažkaip susisiekti su Linu ir viską sutarti. Gal galėtumėte man į paštą parašyti jo mobilų?
Šreką 16.00 rodo Akropolyje. Gal tiktų laikas? Jei vis dėlto į Šreką einame  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 06 Tr. 20,2007 10:28 am Rašyti temą: |
|
|
Buvau susirinkime, tad negalėjau atsakyti.
Norėjau Jurgitai pasakyti, kad nebus bėdų dėl bilietų, nes ketinau aš juos nupikti Ale Edita suskubo parašyti pirma
Dar yra ir 18 val. Akropoly. 16 val man dar darbas bus. Ir iš ligoninės reiktų išvažiuoti bent 15:30. Šiaip galėčiau tiesiai į Akropolį keliauti. Šiaip aš už Šreką
O kaip Ziuzia? Eis?
Paulius atsiuntė telefoną (įtariu, kad Tautvilės), bandysiu paskambinti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 06 Tr. 20,2007 10:39 am Rašyti temą: |
|
|
Edita, mes su Tautvile sutarėm, kad vaikus iš Santariškių paimam 17 val. ir važiuojam į Akropolį (ir einam į 18 val Šreko seansą). Jei gerai, tai tada ir vaikams pranešiu. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 06 Tr. 20,2007 11:18 am Rašyti temą: |
|
|
Linas_V rašo: | Edita, mes su Tautvile sutarėm, kad vaikus iš Santariškių paimam 17 val. ir važiuojam į Akropolį (ir einam į 18 val Šreko seansą). Jei gerai, tai tada ir vaikams pranešiu. |
Gerai. Prie ligonines busim 16.50 val.
Iki. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jurgita
Prisijungė: 2007 01 22 Pranešimai: 10
|
Parašytas: 06 Tr. 20,2007 11:29 am Rašyti temą: |
|
|
Ten kitoj siek tiek temoj, bet tai nesvarbu
Vistiek noriu prisideti, neapsiribokit vien bilietukais Edita, ar galiu jums i saskaitele parvesti. Ja zinau
Ir labai labai siulau, jei jau eisit i Sreka, tai pasilepinkit ir Srekais is McDonaldo. Ten jie nerealus, net riaugeja kaip tikri . O apsitarnauti ten galima ir McDrive, nebutina islipti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Tr. 20,2007 12:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Ziuzia eis Tik nezhinau dar, ar spechiau prie ligonines... Butu gerai, jei atsidursiu Akropolyje priesh sheshias Bet labai stengsiuosi, kad be penkiolikos 6 tenai buchiau (O gal pavyks ankschiau)  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 06 Tr. 20,2007 12:40 pm Rašyti temą: |
|
|
Ziuzia rašo: | Ziuzia eis Tik nezhinau dar, ar spechiau prie ligonines... Butu gerai, jei atsidursiu Akropolyje priesh sheshias Bet labai stengsiuosi, kad be penkiolikos 6 tenai buchiau (O gal pavyks ankschiau)  |
Super  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 06 Tr. 20,2007 12:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip aš jau laukiu Įsivaizduoju, kaip turėtų Paulius laukti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 06 Tr. 20,2007 2:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Linas_V rašo: | Buvau susirinkime, tad negalėjau atsakyti.
Norėjau Jurgitai pasakyti, kad nebus bėdų dėl bilietų, nes ketinau aš juos nupikti Ale Edita suskubo parašyti pirma
|
Linai, sutariam - aš bilietus, tu - vaikams vakarienę. Pirmame aukšte yra "Delano". Gal Paulius vis dar nori cepelinų  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 06 Tr. 20,2007 2:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: |
Linai, sutariam - aš bilietus, tu - vaikams vakarienę. Pirmame aukšte yra "Delano". Gal Paulius vis dar nori cepelinų  |
Tinka O kitą kartą - atvirkščiai  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|