Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“

Daugiau paieškos rezultatų...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Iš visos širdies dėkojame Jums visiems

Dėkojame už finansinę paramą, šiltą žodį, tikėjimą, maldą. Tik Jūsų visų dėka galėjome išpildyti Rugilės vaikiškas svajones. Tik Jūsų dėka ji galėjo nors trumpam pabėgti nuo skausmo ir pasinerti į nerūpestingą vaikystę. Tik Jūsų dėka galėjome suteikti dukrelei geriausią slaugą, konsultuotis su kitų šalių gydytojais. Nuolat jautėme ypatingą Jūsų širdžių šilumą. Kartu su Rugile skaitydavome Jūsų laiškus. Dukrelė labai džiaugdavosi ir sakydavo: „Kuo daugiau širdelių kartu su ja, tuo ji stipresnė kovoje su piktu priešu”.

Reiškiame nuoširdžią padėką echoskopuotojui gyd. A. Čekuoliui, radiologei gyd. E. Stašienei, echoskopuotojui gyd. M. Trakymui. Visiems gydytojams, vedusiems mus už rankos Rugilės kelionės per ligą metu.

Ačiū tariame gydytojai Sonatai Trakymienei už nuolatinį buvimą šalia, už nepaprastą draugystę, už palaikymą sunkiausiomis minutėmis. 

Dėkojame VšĮ VUVL onkohematologijos ir I chirurgijos skyrių slaugytojoms už beveik dviejų metų nuoširdų rūpinimąsi Rugile. 

Dėkojame Loretai Welch ir jos vyrui gydytojui G. R. Welch už nuostabią meilę mūsų mažajai dukrytei, už apsikabinimus, už finansinę paramą.

Dėkojame Olegui Niaksu (www.biliardas.lt), Ramunei Čičirkaitei (www.news.lt), supermamos forumo mamoms (www.supermama.com), Alinai (www.sveikas.lt), Tomui (www.emigrantas.com), patalpinusiems mūsų pagalbos prašymą interneto tinklalapiuose.

Ačiū Linai Muizienei, Jolantai Sadauskienei, Rasai Almantienei už meilę ir rūpinimąsi Rugile, už daugybę nuoširdžių pokalbių bei susitikimų.

Ačiū visiems skambinusiems, rašiusiems, siuntusiems dovanas. Tik iš Jūsų mes semdavomės stiprybės, tik Jūsų visų tikėjimas mums neleisdavo palūžti, tik Jūsų dovanojama meilė mums suteikdavo ramybę ir beribę Viltį.

Ačiū Jums.

Pagarbiai,
Edita ir Dainoras Abrukauskai

Turite idėjų kaip padėti sunkiai sergantiems vaikams ?

Parašykite mums