Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“

Daugiau paieškos rezultatų...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Džiuginanti pusiaukelė

Šiandien norime pasveikinti Oskarą su devintuoju gimtadieniu ir tyliai, kad nenugintume gerų žinių, pasidžiaugti praėjusią savaitę gautu MRT atsakymu: auglio dinamika išlieka be pokyčių.
 
Apie Oskarą rašėme vasaros pradžioje. Jis su tėveliais į Lietuvą iš Vokietijos atvyko per Velykų atostogas. Ketino linksmai praleisti atostogas su artimaisiais – seneliais, tetomis, dėdėmis, pusbroliais ir pusseserėmis. Tačiau jau po kelių dienų Lietuvos medikai pasakė žinią, kuri aukštyn kojomis apvertė visą tolimesnį šeimos gyvenimą. Nuo tos dienos prasidėjo Oskaro kelionė smegenų auglio gydymo keliu.
 
Tuomet, kreipdamiesi į visuomenę ir padėdami surinkti lėšų būtinam tolimesniam gydymui Vokietijoje, rašėme: „Nė vienas nežinome, kuris gydymo metodas Oskaro situacijoje bus efektyviausias. Per keturiolika fondo veiklos metų esame matę daug gražių, dažnai net neįtikėtinų atvejų, kai pavyksta sustabdyti ligos progresavimą ir gydymo kelias pasuka remisijos link.“ Ir štai šiandien dar ne remisija, tačiau kelionės per ligą pusiaukelė – sustabdytas ligos progresavimas.
 
Tai žinia, kurią išgirdus norisi pašokti iki dangaus! O kur dar mamos pasakojimai, kad Oskaras kiekvieną dieną mokosi, eina pasivaikščioti, žaidžia su šuniuku ir pasineria į kitas vaikiškas pramogas. Kartu su Oskaro šeima dėkojame kiekvienam suteikusiam finansinę paramą ir palaikymą maldomis. Šiandien žiūrėdami į berniuką itin ją vertiname. O Oskarui linkime vaikiškų išdaigų, nesiliauti svajoti ir pasižadame būti šalia ir ateityje.
 
Su gimtadieniu!
Turite idėjų kaip padėti sunkiai sergantiems vaikams ?

Parašykite mums