Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“

Daugiau paieškos rezultatų...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Svečių iš Švedijos viešnagė Lietuvoje

„Rugutės“ draugai iš Švedijos tęsia šv. Kalėdų tradiciją: gruodžio 12-15 dienomis į Lietuvą atsiunčia linksmą raudonkepurių nykštukų komandą su svarbia užduotimi – perduoti Lietuvos vaikams Švedijos moksleivių paruoštas dovanėles ir šventinius linkėjimus.
 
Gruodžio 12 d. (ketvirtadienį) nykštukai tradiciškai pasibels į Domanto duris Gargžduose ir 15 val. aplankys Kauno klinikų II vaikų ligų skyriuje (įskaitant Onkohematologijos poskyrį) gydomus vaikus.
 
Gruodžio 13 d. (penktadienį) anksti atsikėlę nykštukai pravers Radvilės namų duris Kaune ir pasuks pas Luką į Kaišiadorių rajoną. Sušokę varlyčių šokį su Luku, nykštukai vyks link Šiaulių, kur aplankys Abhajų, Urtę ir Titą.
 
Gruodžio 14 d. (šeštadienį) svečiai iš Švedijos skubės į Augustės šeimos namus Panevėžio rajone ir pasuks į vieną gražiausių Lietuvos miestų Anykščius, kuriuose apkabins du žavius broliukus – Lauryną ir Darių. Iš Anykščių keliausime link Švenčionių, kur šilčiausiai ir stipriausiai apkabinsime Kirilą, sveikindami su dešimtuoju gimtadieniu.
 
 
Gruodžio 15 d. (sekmadienį) 11 val. nykštukai aplankys Vilniaus Vaikų ligoninės Onkohematologijos centre gydomus vaikus.
 
O 16.30 val. lauks vaikų „Rugutės namuose“ (P. Smuglevičiaus g. 45, Vilnius), kad kartu papuoštų kalėdinę eglutę, supažindintų su švedų šv. Kalėdų papročiais ir paskleistų artėjančių švenčių dvasią. Jei norite praleisti linksmą pavakarę su nykštukais iš Švedijos, būtinai informuokite mus el. paštu edita@rugute.lt arba skambinkite telefonu +370 620 69665 (Edita).
 
 
Iki jaukių ir šiltų susitikimų!
 
 
2015 metų viešnagės akimirkos:
https://youtu.be/YJZ7nloMbgo
Turite idėjų kaip padėti sunkiai sergantiems vaikams ?

Parašykite mums