Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“

Daugiau paieškos rezultatų...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gyvybės kaina

Dar pavasarį susipažinome su Konstantinu – berniuku iš Ukrainos, sergančiu Ewingo sarkoma ir gydytis atvykusiu į Lietuvą. Tuomet jam suteikėme centrinės venos kateterį, kad gydymo metu nekiltų problemų dėl skysčių infuzijų.
 
Po kurio laiko mums paskambino Kauno klinikų Vaikų onkologijos ir hematologijos sektoriaus vadovė Giedrė Rutkauskienė. Ji pasakojo, kad Konstantinas sėkmingai keliauja ligos keliu ir įveikė jau ne vieną etapą – chemoterapiją bei operaciją. Tačiau yra didžiulė problema: šeimos surinkta gerų žmonių parama jau išnaudota, o berniukui pradėta spindulinė terapija ir numatyti dar keli chemoterapijos kursai.
 
Negalėjome atsisakyti padėti, kai liko tiek nedaug iki šios sunkios kelionės pabaigos ir yra tiek daug vilties, kad netrukus Konstantinas grįš į įprastą gyvenimą. Sprendimą padėti priėmėme nedvejodami, nes tikime, kad svarbi kiekvieno vaiko gyvybė ir visiškai nesvarbu, kokios šalies pilietis jis yra. Dėkojame Jums, mieli fondo rėmėjai, kad galime jausti palaimą dėl dar vienos sėkmės istorijos. Už spindulinę terapiją ir kelis kursus chemoterapijos sumokėjome 8863,39 eurų.
 
Net neabejojame, kad suremsime pečius ir Konstantinas bei jo tėveliai ramia širdimi baigs gydymą. Juk netrukus šv. Kalėdos, o mes tikime stebuklais.
Turite idėjų kaip padėti sunkiai sergantiems vaikams ?

Parašykite mums