Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“

Daugiau paieškos rezultatų...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Būkime kartu ir šiemet

Dėkojame už 2019 metais per aukok.lt sistemą suteiktą 35 380,17 eurų paramą labdaros ir paramos fondui „Rugutė“.
 
Panaudodamas gautą paramą, fondas nupirko medikamentų ir slaugos priemonių, skirtų onkologinėmis ligomis sergančių vaikų gydymui, sumokėjo už genetinių tyrimų atlikimą, apmokėjo A. R. pirmąją operaciją Gdansko universitetinės ligoninės vaikų chirurgijos ir urologijos centre ir padengė kelionės, apgyvendinimo, maitinimo išlaidas.
 
Išlaidos:  13 189,26 – medikamentams; 6 089,94 – centrinės venos kateteriams ir adatoms; 2 178,87 – burnos priežiūros priemonėms; 1 111,87 – slaugos priemonėms; 4 588,76 – genetiniams tyrimams; 8 221,47 – suteikta labdara A. R. kelionės, apgyvendinimo, maitinimo išlaidoms padengti, sumokėta už operaciją Gdansko universitetinės ligoninės vaikų chirurgijos ir urologijos centre.  
 
Dėkojame už paramą praėjusiais metais bei kviečiame šiemet taip pat nesustoti ir padėti vaikams, šiandiena išgirdusiems onkologinės ligos diagnozę. Suprantame, kad šiuo metu viso pasaulio dėmesys sutelktas į Corona viruso plitimą bei gydymą, tačiau tuo pat metu niekur nedingo ir kitų ligų grėsmė. Deja, bet vis atsiranda po naują šeimą, sužinančią apie vaiko onkologinę ligą ir tą pat akimirką privalančią su didžiule jėga stoti į kovą už gyvenimą. Šioms šeimoms ir jų vaikams mūsų paramos (tiek finansinės, tie dvasinės) reikia čia ir dabar. Todėl kviečiame ir šiemet būti su vaikais, vaikams ir dėl vaikų.
 
Turite idėjų kaip padėti sunkiai sergantiems vaikams ?

Parašykite mums