Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“

Daugiau paieškos rezultatų...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Žygis dviračiu per Norvegiją paremti onkologinėmis ligomis sergančius vaikus

Nepaprastai džiaugiamės, kad pasaulyje yra daug gerų žmonių, padedančių vieni kitiems. Tuo dar kartą įsitikinome sulaukę labai malonių ir netikėtų žinių apie tai, kad Austrijoje gyvenanti lietuvė Vilgailė organizuoja paramos akciją, kurios metu bus renkamos lėšos fondo „Rugutė“ globojamiems vaikams.
 
Apie savo šaunų sumanymą pasakoja pati Vilgailė:
 
Mielieji draugai, bičiuliai ir nepažįstamieji!
 
Aš, Vilgailė Kira Purlytė, atlieku žygį dviračiu nuo North Cape (Šiaurės iškyšulio) iki Oslo rugpjūčio 28–rugsėjo 23 dienomis. Žygio maršrutas – 2200 km per Norvegiją. Šis žygis skirtas onkologinėmis ligomis sergantiems Lietuvos vaikams bei Labdaros ir paramos fondui „Rugutė“.
 
Esu aistringa keliautoja, įvairiais būdais įveikusi tūkstančius kilometrų visame pasaulyje. Šį rudenį nusprendžiau paskirti savo laiką ir jėgas vaikų kovai prieš vėžį paremti. Savo kelionės Norvegijoje metu skleisiu informaciją apie onkologinėmis ligomis sergančius vaikus ir esamą situaciją Lietuvoje.
Kelionę pradėsiu rugpjūčio 28 dieną Šiaurės iškyšulyje, nuo kurio keliausiu E69 bei E6 greitkeliais. Maršrutas driekiasi per aukštas kalnų perėjas ir tamsius tunelius. Kelionę planuoju baigti rugsėjo 23 dieną Osle. Visa surinkta parama bus skirta pagerinti onkologinėmis ligomis sergančių vaikų situaciją Lietuvoje.
 
Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“ yra ne pelno siekianti nevyriausybinė organizacija. Fondo tikslas – teikti įvairiapusę (informacijos, finansinę, medicininę, psichologinę) pagalbą vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis, taip pat remti medicinos centrus, gydančius onkologinėmis ligomis sergančius vaikus.
 
„Rugutė“ remia mažuosius, kurie turėjo staigiai suaugti, susidūrę su viena skaudžiausių ligų. Šiame kelyje mes keliaujame Kartu… Kartu vilties link.
 
Prašau Jūsų paremti šią kilnią akciją. Pagalbos ranką galite ištiesti šiais būdais:
 
 
-paaukoti naudojantis PayPal sistema;
 
– pervesti lėšų į šiam kilniam tikslui skirtą fondo „Rugutė” sąskaitą:
Labdaros ir paramos fondas „Rugutė”
Fondo kodas 300070090
Fondo atsiskaitomoji sąskaita: Nr. LT32 7044 0600 0594 6980,
AB SEB bankas, banko kodas 70440,
SWIFT kodas CBVILT2X
 
Daugiau informacijos apie fondą „Rugutė“ – www.rugute.lt arba www.rugute.lt/en
 
Nuoširdžiai dėkoju už Jūsų paramą ir palaikymą.
 
Pagarbiai, Vilgailė Kira Purlytė
 
Žavimės šio jauno žmogaus ryžtu įveikti tiek daug kilometrų ir kviečiame palaikyti Vilgailę. Dviratininkė į šį nelengvą žygį išsiruošė vienui viena,
todėl mūsų visų palaikymas jai ypač svarbus!
 
Susipažinti su jaunąja dviratininke ir sekti informaciją apie jos drąsų žygį galite apsilankę https://www.facebook.com/BikingNorway
Turite idėjų kaip padėti sunkiai sergantiems vaikams ?

Parašykite mums