Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“

Daugiau paieškos rezultatų...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Padėkite mums padėti vaikams

 Už kiekvienos vaistų pakuotės, laikomos mūsų rankose, slepiasi vis kito vaiko kelionės per ligą istorija, o svarbiausia – tai šansas sugrįžti į namus, į vaikystę ir susigrąžinti svajones ir siekius.

Deja, pastaruoju metu neretai nutinka, kad onkologine liga sergančio vaiko gydymui būtini vaistai nekompensuojami. Priežastys būna įvairios: kartais vaistai kompensuojami tik tam tikrų ligų gydymui; kartais nepakanka gydymo efektyvumą pagrindžiančių duomenų, nors tarptautinėse gydymo rekomendacijose aprašoma ne viena sėkmės istorija; kartais ligoniukui tinkamesni geriamieji vaistai, o išlaidos padengiamos tik skiriant infuzinius. Vis dėlto kiekvieno vaiko gydymo planas yra individualus, dažnai pareikalaujantis itin inovatyvių ir netikėtų sprendimų.

2020-ieji metai išties sudėtingi dėl pasaulį užklupusio Covid-19, kuris kelia daug chaoso ir nerimo. Tuo metu, kai daug kas sustoja, vaikų kova su liga tęsiasi be mažiausios pertraukos. Tad Jūsų petys, į kurį galėjome atsiremti ir nupirkti vaistų už 17333,99 eurų, dovanojo viltį ir stabilumą.

Esame dėkingi už kiekvieną eurą !

Turite idėjų kaip padėti sunkiai sergantiems vaikams ?

Parašykite mums