Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“

Daugiau paieškos rezultatų...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ramaus Kūčių vakaro!

 Pagaliau taip lauktos ir tiek nerimo sukėlusios Kalėdos karantine jau čia pat. Šįvakar sėsime prie Kūčių stalo. Kas su šeima, kas po vieną, kas džiaugsis vaišių gausa, o kam užteks ir kuklios vakarienės. Ta proga norime palinkėti, kad pasimirštų visi pykčiai dėl pradingusios galimybės apkabinti tėvus, senelius ar kitus gimines ir vertinti tuos, kurie jums brangūs. Todėl dovanojame trumpą gražios šeimos istoriją.
 
Latvijoje gyvena miela nedidukė šeima – mama, tėtis ir beveik trejų metukų Nora. Mažylė yra labai lauktas tėvų džiaugsmas ir pasididžiavimas. Deja, šiai trijulei likimas skyrė nueiti onkologinės ligos kelią, kuriuo jie dabar kantriai, žingsnis po žingsnio ir keliauja. O kelias vingiuotas. Mergaitės gijimui būtina kamieninių ląstelių transplantacija, kuri Latvijoje neatliekama. Tad Noros tėvai greitai susipakavo būtiniausius šeimos daiktus ir likus dviems savaitėms iki šv. Kalėdų atvyko į Lietuvą. Čia transplantacijos metu tėtis tapo donoru ir padovanojo dukrai galimybę pasveikti. Šiandien Nora su mama dienas leidžia ligoninėje, o tėtis apsistojęs „Rugutės namuose“ gamina skaniausius patiekalus ir kaip įmanydamas stengiasi nudžiuginti savo dvi mylimas damas. Juk jie Kalėdas sutiks svetimoje šalyje, toli nuo namų, visomis jėgomis kovodami už savo mažosios Noros ateitį.
 
Norai linkime kuo mažiau vingių šiame kelyje ir kuo greičiau grįžti į vaikystę be ligos. Mažylės tėvams linkime tikėjimo ir vilties. Iš visos širdies viliamės, kad jūs greitai grįšite namo.
 
O visiems skaitantiems linkime labai labai branginti tai, ką turite, ir labai saugoti tuos, kurie jums brangūs.
Turite idėjų kaip padėti sunkiai sergantiems vaikams ?

Parašykite mums