Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“

Daugiau paieškos rezultatų...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Šešioliktas ruduo

Skaičiuojame dar vieną rudenį, kai kartu nešame tikėjimą ir viltį tiems, kuriems likimas nepagailėjo sunkių išbandymų. Šešiolika metų žingsnis po žingsnio ėjome nuosekliu, kryptingu ir įvairiapusišku pagalbos onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams keliu. Šiandien stabtelėję ir atsigręžę atgal gėrimės suburta sirgusių vaikų artimųjų bendruomene, jau suaugusiais buvusiais ligoniukais, noriai tiesiančiais pagalbos ranką tiems, kurie neseniai išgirdo onkologinės ligos diagnozę.
 
Gera širdyje, kad visus šiuos metus galėjome dirbti su medikais ir vis daugiau prisidėti prie sėkmingo vaikų gydymo, užtikrinti pažangiausių gydymo schemų taikymą, laiku nupirkti medikamentų, slaugos priemonių, finansuoti Lietuvoje neatliekamus genetinius tyrimus ar apmokėti gydymą užsienio klinikose. Neabejotina, kad naujos kartos medikamentai, modernūs tyrimai, pažangesnės slaugos ir medicininės priemonės lemia didesnį vaikų išgyvenamumą ir ilgalaikės remisijos pasiekimą. Jau šešiolikta metų renkamės tokią fondo veiklos kryptį, nes patys nuėjome sudėtingą ir ilgą dukrelės Rugilės ligos gydymo kelią.
 
Tad pasitikdami šešioliktą fondo veiklos lapkritį norime dar kartą padėkoti Jums už suteiktą paramą, nes tik dėl jos galėjome skubėti į pagalbą, kai tik jos prireikdavo. Tik dėl jūsų dosnumo buvo suteiktas geriausias gydymas ne vienam mažajam kovotojui.

Kiekvienas Jūsų galite būti petimi, į kurį vaikai saugiai galėtų:

Esame dėkingi už kiekvieną eurą
Turite idėjų kaip padėti sunkiai sergantiems vaikams ?

Parašykite mums