Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“

Daugiau paieškos rezultatų...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

LR ambasadoriaus Japonijoje Egidijaus Meilūno pasakojimas apie „Rugutę“

Su „Rugute“ prieš keletą metų susipažinau kolegės diplomatės Linos Žukauskaitės dėka, kuri pakvietė paremti fondo veiklą. Vėliau buvo labai šiltas ir jaudinantis susitikimas su Edita Abrukauskiene – fondo įkūrėja. Pamačiau, kad „Rugutė“ – tai daug daugiau negu vien organizacija, tai – didelė labai gerų ir atsidavusių žmonių šeima.

Bendraujant su „Rugute“ labiausiai įsiminė fondo žmonių pasiaukojimas kilniam tikslui. Jie neskaičiuoja valandų ir negaili pastangų, stengiasi visomis išgalėmis padėti vaikams ir jų šeimoms, būti su jais. Fondo savanoriai, rėmėjai, globotiniai ir jų artimieji yra viena šeima, palaikanti ir suteikianti meilę bei viltį

„Rugutė“ – tai ne vien paramą teikiantis fondas. „Rugutė“ taip pat pasirūpina, kad išsipildytų ilgai puoselėtos vaikų svajonės ir kad mažojo globotinio akys kuo dažniau suspindėtų džiaugsmu. Sunkiu metu svarbu viskas – ir dideli, ir maži dalykai. Žmogiškoji šiluma kartais geriau gydo nei vaistai.

Vaikams ir jų šeimoms iš visos širdies linkiu, jog išsipildytų jų pagrindinė svajonė, kad liga pasitrauktų ir nebegrįžtų. Ir kad visuomet žinotumėt, jog aplink yra labai daug žmonių, kurie yra su jumis savo malda ar veiksmais. „Rugutė“ – gražiausias to pavyzdys.

Turite idėjų kaip padėti sunkiai sergantiems vaikams ?

Parašykite mums