Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“

Daugiau paieškos rezultatų...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Igno svajonė

Vieną pavasario dieną nešini nauju kompiuteriu atvykome į Vilniaus Vaikų ligoninės Vaikų onkohematologijos skyrių. Skubėjome aplankyti mažąjį Igną – drąsų devynmetį berniuką, kuris jau trečią kartą stojo į kovą su sugrįžusia liga.
 
Kas buvo po to, pasakoja Igno mama:
 
„Išėjus Dainorui, Ignas davė laisvę emocijoms. Aidėjo džiaugsmo šūksniai ir išraiškingi gestai sekė pavymui. Džiaugsmui nebuvo ribų. „Aš turiu savo kompą – jėga!“ skambėjo palatoje. Turėti savo kompiuterį buvo Igno svajonė: nereikėtų prašinėti mamos leidimo ar zirzti, kad sesė leistų savo kompiuteriu nors kiek pažaisti. Tačiau tai buvo neįgyvendinama, bent jau artimiausiu metu – ir dėl lėšų stokos, ir… Juk vaikai šiais laikais ir taip per daug laiko praleidžia sėdėdami, o ne judėdami.
 
Tačiau klastinga liga vėl parodė savo nagus, nenorėdama paleisti iš savo gniaužtų. Ignutis su mama vėl atsidūrė palatoje, kur kartais būna labai nuobodu ir liūdna. Tuo labiau, kad per paskutinius 3 mėnesius Igno savijauta neleido nueiti net iki žaidimų kambario. Ir kaip tik tada Ignučio svajonę tiesiog atspėjo nuostabioji Edita. Neilgai trukus kompiuteris buvo pristatytas į ligoninę. Nuostabi dovana ne tik vaikui – žaisti, naršyti, kalbėtis, bet ir mamai – palaikyti ryšius su dukromis, artimaisiais ir draugais. Taip pat tai – langas į pasaulį per interneto platybes.
 
Nuoširdžiausiai dėkojame už puikią dovaną Editai, Dainorui ir dar kažkam, kas padėjo išsipildyti Ignučio svajonei. Sakome AČIŪ daug daug kartų. Dėkojame už supratimą, pagalbą, dosnumą ir palaikymą.“
 
 
Mes taip pat iš visos širdies dėkojame visiems,
padėjusiems išpildyti didelį ir svarbų Igno norą – turėti nuosavą nešiojamąjį kompiuterį.
Tvirtai tikime, kad išsipildžiusios vaikų svajonės padeda jiems sveikti!
Turite idėjų kaip padėti sunkiai sergantiems vaikams ?

Parašykite mums